



⭕️ برگزاری جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان سلماس با محوریت پیگیری دوگانهسوز نمودن نانواییها
🔸️به گزارش روابط عمومی فرمانداری سلماس، امروز سهشنبه 22 مهرماه جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان به ریاست علی علائی فرماندار سلماس و با حضور اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد.
🔸️در این جلسه، موضوع تجهیز نانواییها به موتور برق و سوخت دوم (دوگانهسوز) مورد بررسی قرار گرفت. فرماندار سلماس با اشاره به ضرورت تأمین تجهیزات پشتیبان در راستای مدیریت بحرانهای احتمالی و استمرار فعالیت نانواییها در شرایط قطعی برق، بر اولویتبندی نانواییها و اقدام مرحلهای جهت تجهیز آنان تأکید کرد.
🔸️همچنین مقرر شد با هماهنگی اتحادیه نانوایان و همکاری شرکتهای مجاز، امکانات لازم برای تهیه موتور برق مناسب و بهرهمندی نانواییها از تسهیلات بانکی جهت اجرای طرح فراهم گردد. در همین راستا، بانکهای عامل سپه و ملی نیز آمادگی کامل خود را برای پرداخت تسهیلات ویژه طرح دوگانهسوز کردن نانواییها اعلام کردند.
🔸️فرماندار سلماس در پایان تأکید کرد: با توجه به اهمیت استمرار فعالیت نانواییها در شرایط بحرانی، پیگیری اجرای کامل طرح دوگانهسوز کردن واحدهای نانوایی تا پایان آبانماه در دستور کار قرار دارد.